Despre mine

– Am îmbrățișat această nouă profesie, cea de mediator, deoarece cred în ea și mai cred că oamenii sunt înțelepți, toleranți și înțelegători și vor alege medierea ori de câte ori se confruntă cu un conflict.
– Alegând soluționarea litigiilor pe calea medierii, indiferent de miză, eu sunt pregătită să depun toate diligențele pentru a media conflictele cu care vă confruntați.
– Promovez medierea ca fiind una dintre cele mai eficiente metode de soluționare a disputelor.
– Pregătirea juridică și experiența solidă acumulată ca jurist, îmi permit să abordez cu ușurință, ca mediator, orice tip de dispută și să ofer părților certitudinea că soluția găsită în cadrul medierii și concretizată într-un acord de mediere, respectă cadrul legal.
• Prioritatea mea în actul de mediere este satisfacția dumneavoastră.
• Atu-ul meu constă în profesionalism și în anii de experiență.
• În plus, am ca obiectiv să vă prezint medierea, ca fiind modalitatea cea mai rapidă, eficientă și elegantă de soluționare a conflictelor în care sunteți implicați. Desigur, ca mediator ofer o abordare personalizată și un înalt grad de implicare.
• Sunt dedicată îmbunătățirii constante a serviciilor de mediere pe care le ofer. Fiecare client este cel mai important pentru mine și totodată, o oportunitate de a-mi îmbunătăți oferta privind medierea.
• În cadrul procesului de mediere, îmi pun la dispoziția dumneavoastră competența, susținută în permanență de o atitudine de respect, creând astfel premisele succesului de mediere. Sunați la Birou de Mediator București – telefon 0723.351.895 sau trimiteți o cerere pentru a contracta serviciile de mediere prin pagina de contact www.mediatorconflicte.com

DECALOG

Doamne fă din mine un instrument al împăcării dintre oameni

Unde este ură , eu s-aduc iubire ,

Unde e jignire , eu s-aduc iertare ,

Unde-i dezbinare , s-aduc unire ,

Unde e greșeală , s-aduc adevărul ,

Unde-i îndoială , eu s-aduc credință.

Unde-i deznădejde, eu s-aduc speranță ,

Unde-i întuneric , eu să fac lumină ,

Unde-i întristare , s-aduc bucurie.

Tina Paraschiv_________________

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>